Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Woonkamer

Vloertegels in je woonkamer laten leggen? Een verstandige keuze! We zien een opkomende trend voor grote vloertegels. Het geeft een moderne industriële touch aan je woonkamer en is tevens een duurzame keuze.

Marjoleinvanderheijdenphotography 83

Woonkamer tegels

Woonkamer tegels zijn er natuurlijk in tal van variaties. Zo kun je kiezen voor een duurzame tegelvloer of een houten vloer welke meer onderhoud vergt. Een opkomende trend zijn grote tegelvloeren, betonlook tegels, houtlook tegels of keramische tegels. Je ziet dat er al snel behoorlijk wat keus is voor het type vloer. Naast het type vloer zijn er ook verschillende patronen en kleuren te bedenken. De keuze hierin is oneindig. Wij adviseren om eerst te kijken naar wat voor soort tegel je zou willen en wat je mooi vind zodat we daarna een goed beeld hebben als je met ons in gesprek gaat. 

Voordelen tegelvloer

Je zult je vast afvragen waarom mensen nu eerder een tegelvloer kiezen dan een houten of pvc vloer. Een tegelvloer is een verstandige keuze, omdat het duurzamer is, maar ook veel onderhoudsvriendelijker. Een tegelvloer heeft een veel langere levensduur ten opzichte van een houten vloer, en is heel makkelijk schoon te houden.