Skip to content Skip to footer

Keramische tegels

Je nieuwe huis is klaar of je bestaande woning is toe aan vernieuwing. Je bent er over uit en je wilt graag een vloer met keramische tegels. Meteen vraag je je af welke kleur kiezen we, welke grootte past er mooi in het huis, waar laten we overal een keramische tegel leggen en wie gaat de tegels leggen? Of je nu op zoek bent naar vloertegels voor in je woonkamer, keuken of badkamer? Wij leggen overal de door jullie gekozen vloertegels.

Marjoleinvanderheijdenphotography 82

Neem contact op

  Voordelen Keramische tegel


  De keramische tegels zijn een populaire keuze welke we steeds vaker terugzien zowel binnen- als buiten. Niet voor niets, want deze tegel biedt vele voordelen ten opzichte van andere soorten tegels. Om te beginnen zijn de tegels onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. De tegels zijn krasbestendig, maar ook nog eens duurzaam.

  Duurzaamheid


  Wat maakt keramische tegels dan zo duurzaam? Naast dat ze tegen een stootje kunnen, slijtvast en krasbestendig zijn, behouden ze langdurig het oorspronkelijke uiterlijk, zelfs bij intensief gebruik. De tegels zijn uitstekend weerbaar tegen water, hitte en vorst, waardoor de keramische vloertegels zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Tot slot zijn de tegels minder gevoelig voor vervaging door zonlicht, waardoor de kleur prachtig blijft behouden.

  Keramische tegels kopen: waar moet je op letten?


  Bij het kopen van keramische tegels adviseren we om op een aantal factoren rekening te houden. Kies voor de juiste dikte en grootte van de tegel. Vloertegels voor binnen zijn vaak wat dikker en groter, maar dienen ook vaak bestendig te zijn voor slipgevaar.

  Professioneel tegelzetbedrijf


  Wanneer je kiest voor Kay’s Tegelwerken, weet je zeker dat je tegels strak, met oog voor precisie worden gelegd. Met ruime kennis en ervaring leggen wij de door jullie gekozen keramische tegels. We bieden ook advies in het kiezen van de juiste keramische vloertegel. Zo helpen we bij het kiezen van de juiste grootte, kleur en afwerking die passen bij het door jullie gekozen interieur. We begrijpen dat jullie vloer uniek is en daarom streven we ernaar om met onze dienst te voldoen aan jullie behoeften en budget. Neem contact op voor meer informatie.